Kom i gang med Office 365

Mange spør meg hvordan de skal komme i gang med Excel, etter at de har meldt seg på nybegynner kurset. 

Personlig bruker jeg Microsoft Office 365. Det er et månedlig abonnement på rundt 100 kr som gir meg tilgang til hele Officepakken - Excel, Word, PowerPoint, Outlook og OneNote.

Fordelen med Office 365 er at jeg alltid har tilgang til den nyeste versjonen av Officepakken. Når du kjøper en lisens i butikken, kjøper du alltid "den siste versjonen". Problemet er at denne blir fort utdatert nå som Microsoft oppdaterer Officepakken 1 gang i måneden.

Det er ikke veldig store variasjoner fra måned til måned, men når Excel 2019 kommer, vil du med Office 365, få den helt automatisk! 

Du kan også lagre dokumentene dine i Microsoft sitt eget skysystem - OneDrive. Personlig så bruker ikke jeg denne funksjonen, da jeg bruker Dropbox isteden. Men 1 TB lagringsplass kan jo komme godt med.

Med OneDrive kan du også få tilgang til alle dokumentene dine fra alle enheter - PC/Mac, nettbrett eller mobil. Da kan du for eksempel starte på Excelarket på PCen kontoret, fortsette på mobilen på t-banen og avslutte på iPaden i sofaen på kvelden - om du vil det. 

Så for å svare på spørsmålet. Du kan kjøpe en lisens i din lokale elektronikkbutikk, eller kom i gang med Office 365 her

 

Jeg håper du liker kursene mine!

 

Mvh,

Halvard Bastiansen