Excelbøker med oppgaver

Lærer du best av å lese, eller ønsker du flere oppgaver for å få mer praktisk erfaring? Da er disse Excelbøkene skreddersydd for deg!

Under finner du 2 Excelbøker, en for nybegynnere og en for viderekommende. Begge bøkene inkluderer en arbeidsbok med 50 oppgaver og løsningsforslag tilpasset sitt nivå, som gjør at du får praktisk øvelse samtidig som du leser.

Du kan laste ned bøkene og oppgaveheftene, slik at du har dem til odel og eie resten av livet!

Excelboka og Arbeidsboka

Digitale e-bøker tilpasset nybegynnere og viderekommende.

Nivå 1 - nybegynner

Excelboka Nivå 1 er en 60-siders e-bok som beskriver temaer som grunneleggende bruk av Excel, formatteringer, diagrammer, cellereferanser, autofyll, enkle funksjoner og mye mer!

Arbeidsboka er en samling av 50 praktiske oppgaver med løsningsforslag tilpasset nybegynnere. Her kan du fortløpende praktisere det du leser i boken slik at du får kunnskapen "inn i fingrene". 

Kjøp for 499,-

Nivå 2 - viderekommende

Excelboka Nivå 2 er en 120-siders e-bok som beskriver temaer som tabeller, datavalidering, pivottabeller, avanserte funksjoner, makroer og myer mer. Boken beskriver 44 funksjoner og viser hvordan du kan kombinere flere funksjoner med hverandre.

Arbeidsboka er en samling av 50 praktiske oppgaver med løsningsforslag tilpasset viderekommende. Her kan du fortløpende praktisere det du leser i boken slik at du får kunnskapen "inn i fingrene".

Kjøp for 499,-

Pakkepris

Kjøp begge bøkene samlet og få 20 % rabatt! 

Kjøp samlet for 799,-