Excel for Superbrukere

For deg som ønsker å bli supergod i Excel! 

Du vil lære å lage dynamiske dashboard som imponerer sjefen og kollegaene dine. Du lærer å bruke Power Query og Power Pivot for dataanalyse og rapportering og mye mer!

I løpet av kurset går vi igjennom praktiske oppgaver, som du kan laste ned og gjøre på egenhånd. På den måten får du kunnskapen inn i fingrene!

Kurset er 100% nettbasert og du får tilgang til kursmaterialet med en gang. Du kan se videoene når du vil og så mange ganger du vil!

Du lærer blant annet...

Fordypning i diagrammer

Du lærer å lage nøyaktig det diagrammet du ønsker. Kombiner flere diagramtyper for å fremheve viktig informasjon. Dette gjør det enklere å forstå diagrammene dine. Du lærer å bruke sparklines og betinget formatering for å fremheve viktig informasjon i en liste eller tabell. 

Dynamiske dashboard

Du lærer å lage nedtrekksmenyer som skaper liv i rapportene dine (se video med eksempel). Du lærer hvordan du bør strukturere dataene og lage hjelpetabeller som automatisk oppdaterer seg om datagrunnlaget ditt endres. På den måten kan du bruke diagrammene dine om igjen uten å bruke tid på å tilpasse diagrammene på nytt.

 

Power Query

Du lærer å lage en datamodell basert på koblinger mellom flere datakilder. Du lærer å endre og legge til nye kolonner, samt slå sammen datakilder før de lastes inn i datamodellen din. 

Power Pivot

Du lærer å lage relasjoner mellom  datakildene slik at du kan lage pivottabeller med informasjon fra flere kilder samtidig. Dette gir deg en fleksibilitet du ikke har i vanlige pivottabeller. Du lærer også å sette inn kalkulerte kolonner og mål for avanserte, dynamiske kalkuleringer.

Fordypning i makroer

Vi tar et dypdykk ned i makroer. Du ser praktiske eksempler på hvordan du kan automatisere egne arbeidsoppgaver og lage smarte makroer til ditt eget arbeide. Du får en introduksjon til Visual Basic og lærer hvordan du kan koble makroene til knapper for økt brukervennlighet. 

Og selvfølgelig får du...

Rask support!

Spør spørsmål i kommentarfeltet eller send meg en mail, så svarer jeg som regel innen arbeidsdagen er over!

Kursbevis!

Når du er ferdig med kurset får du et kursbevis som du kan legge ved CV eller lignende.

Ubegrenset antall avspillinger!

Se videoene så mange ganger du ønsker i 12 måneder!

Tilgang når du vil, hvor du vil!

Se videoene fra mobil, nettbrett eller PC/Mac, alt du trenger tilgang til internett!

100-dagers fornøyd garanti!

Faktura - kun bedrifter

12 måneder

5.990,-

Tilgang til kurset i 12 måneder

Gå til betaling

Livstid

11.990,-

Denne pakken inkluderer også Excel for Viderekommende (verdi 7.990 kr). Du får tilgang til begge kursene for resten av livet. 

Gå til betaling

Ofte stilte spørsmål

Må jeg være "superbruker" for å ta dette kurset?

Nei, tanken er at du skal bli like god som en "superbruker". Forbered deg på at du vil bli kontorets Excel-guru, og at superbrukerne begynner å stille deg spørsmål om mulighetene i Excel :)

 

Når starter kurset?

Du får tilgang til en kursportal, som du kan logge inn på når som helst. Så du er fleksibel til å ta kurset når det passer deg og fullføre i ditt eget tempo.

 

Hvordan kan jeg bestille for flere samtidig? 

Da kan du sende en mail til [email protected] med navn og epostene til deltakerne og fakturainformasjon, så legger jeg til alle sammen i kursportalen.

 

Hvor mye tid trenger jeg å sette av til kurset?

Videoene er 5 til 20 minutter lange og det er 41 videoer totalt i kurset. Det er rundt 6 timer med video i kurset. Jeg anbefaler å sette av minimum 4 timer ekstra for å løse oppgavene underveis, slik at total tid for kurset blir rundt 10 timer.

Jeg vil også anbefale at du går igjennom kurset litt og litt, istedenfor alt på én gang. På den måten tror jeg det blir enklere for deg å få "kunnskapen inn i fingrene", og at du vil huske informasjonen bedre når du skal bruke den senere. 

   

Hva skjer om jeg ikke har mulighet til å se videoene akkurat nå?

Du velger selv når og hvor du ønsker å se kurset. Videoene vil være tilgjengelig for deg i 12 måneder, så du kan trygt vente med å se videoene til du får bedre tid!

 

Når får jeg kursbeviset?

Når du har gått igjennom kursinnholdet. Det er ingen prøver du må bestå, her får alle kursbevis! Du får tilsendt kursbeviset på mail som en PDF-fil.