Diagrammer og dashboard

Lær å lage diagrammer og dashboard som imponerer sjefen og kollegaene dine. Dynamiske diagrammer, sparklines, skjemakontroller, nedtrekksmenyer og mye mer!

I løpet av kurset går vi igjennom praktiske oppgaver, som du kan laste ned og gjøre på egenhånd. På den måten får du kunnskapen inn i fingrene!

Kurset er 100% nettbasert og du får tilgang til kursmaterialet med en gang. Du kan se videoene når du vil og så mange ganger du vil!

 

Du lærer blant annet...

Dynamiske dashboard

Du lærer å lage nedtrekksmenyer og kontroller som skaper liv i rapportene dine.

 

Sparklines og betinget formatering

Du lærer å bruke sparklines og betinget formatering for å fremheve viktig informasjon i en liste eller tabell. 

 

Imponerende diagrammer

Du lærer å lage nøyaktig det diagrammet du ønsker. Kombiner flere diagramtyper for å fremheve informasjonen som er viktig. Dette gjør det enklere å forstå diagrammene dine.

Fokus på gjenbruk

Spar tid på å kun lage diagrammene dine én gang! Lær hvordan du bør strukturere dataene dine og lage hjelpetabeller som automatisk oppdaterer seg om datagrunnlaget ditt endres. På den måten kan du bruke diagrammene dine om igjen uten å bruke tid på å tilpasse diagrammene på nytt.

Og selvfølgelig får du...

Rask support!

Spør spørsmål i kommentarfeltet eller send meg en mail, så svarer jeg som regel innen arbeidsdagen er over!

Kursbevis!

Når du er ferdig med kurset får du et kursbevis som du kan legge ved CV eller lignende.

Ubegrenset antall avspillinger!

Se videoene så mange ganger du ønsker i 12 måneder!

Tilgang når du vil, hvor du vil!

Se videoene fra mobil, nettbrett eller PC/Mac, alt du trenger tilgang til internett!

100-dagers fornøyd garanti!

1.990,-

Er du ikke fornøyd innen 100 dager, får du pengene tilbake! 

Jeg blir med!

Ofte stilte spørsmål

Når starter kurset?

Du får tilgang til en kursportal med en gang du har betalt kursavgiften. Du kan logge inn når som helst, så du er fleksibel til å ta kurset når det passer deg og fullføre i ditt eget tempo.

 

Hvor mye tid trenger jeg å sette av til kurset?

Videoene er mellom 6 til 20 minutter lange og det er 20 videoer totalt i kurset. Det er rundt 3,5 timer med video i kurset. Jeg anbefaler å sette av rundt 3,5 timer ekstra for å løse oppgavene underveis, slik at total tid for kurset blir rundt 7 timer.

Jeg vil også anbefale at du går igjennom kurset litt og litt, istedenfor alt på én gang. På den måten tror jeg det blir enklere for deg å få "kunnskapen inn i fingrene", og at du vil huske informasjonen bedre når du skal bruke den senere. 

   

Hva skjer om jeg ikke har mulighet til å se videoene akkurat nå?

Du velger selv når og hvor du ønsker å se kurset. Videoene vil være tilgjengelig for deg i 12 måneder, så du kan trygt vente med å se videoene til du får bedre tid!

 

Når får jeg kursbeviset?

Når du har gått igjennom kursinnholdet. Det er ingen prøver du må bestå, her får alle kursbevis! Du får tilsendt kursbeviset på mail som en PDF-fil.